Annons
Annons1 meter upp i luften


Ligger i sängen, upp 1 meter i luften typ, kanske mer. Har en ny madrass som jag lagt ovanpå sängen, jag får klättra upp när jag ska sova haha. Men fyyy i hela vad skön madrassen är. Memoryskum men inte så där så man sjunker ner utan bara så där mysigt. Dream Zebra heter madrassen i alla fall!

I morse kom vi hem från kryssningen, senare på eftermiddagen gick jag på ett event som Sahara Silver hade på fina restaurangen Himlen Därtill. Imorgon blir det inspelning igen, denna gång barnprogram! Ska läsa igenom manus nu en sista gång sedan ska jag sussa. Tro mig – har längtat såååå efter det!

11169825_945425638811257_6028400912158065170_n

Bilden är tagen av Cawa Media =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/finland/