Annons
Annons2 Vimmelbilder från Miami


Hittade just två bilder på mig och några av de kanadensiska tjejerna vi träffade i Miami när vi var på nattklubben Mansion. Jag kan inte riktigt förstå att jag varit borta så länge. Det känns som en dröm. Jag är tillbaka igen. I samma hus, i samma säng och med samma familj. Men jag är inte densamma? Det går inte ihop… Vad vill jag egentligen med mitt liv? Jag undrar just det…

I wanna go back.. Back to where I belong.

Tydligen så vill inte min dator att jag ska lägga upp dessa två bilder?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/