Annons
AnnonsTräning och dubba serier


God morgon! Eller, jag gick upp för ca 2 timmar sedan, men det känns som att jag gick upp alldeles nyss. Tiden går så förbaskat fort på morgonen!! Jag har faktiskt bokat en tid för gruppträning nu vid 11.30. Är nästan lite chockad över mig själv, men jag fick en impuls och så gjorde jag det bara. Men ursäkter efter ursäkter papegojar i mitt huvud. Men nu har jag ju bokat, så ingen återvändo. Vet inte ens vad jag bokat..? Det hette GRIT Strength. Stod att man blev stark av det så jag tänkte, aa men det blir ju superduper! Jag betalar ju ändå typ 500 kr för SATS-kortet, så jag borde ju utnyttja det. Sen känner jag verkligen att mina muskler bara förtvinar.. och jag vet ju hur bra man mår om man tränar regelbundet.

Igår hade vi två föreställningar av Snövit, och efter det var det fest för alla produktioner som Dröse & Norberg haft under 2015. Det var superkul!! Först hade de bokat in en trollkarl, som var riktigt grym, sitter fortfarande och kliar mig i huvudet typ. Och efter så hade de bokat in Diamond Dogs som kom och uppträdde. Jag gick hem efter alla shower, skönt! Jag och Mike har bestämt oss för att inte dricka en droppe alkohol fram till den 21 april. Inte för att vi är världens partyprissar så men.. jag tycker det är bra ibland! Bara för att man går på ett event eller en fest så behöver man faktiskt inte dricka!

Efter dagens träning ska jag och dubba två serier, och ikväll ska jag fotografera till singelomslaget med grymma Pavel Maira. Ska bannemig släppa den där låten nu, den är ju klar och bara väntar på att få släppas och sprida lite boost till de som lever/har levt i ett destruktivt förhållande!!

Hoppas ni får en grym dag!! Puss & kram!

12746415_10156626708960217_1191579688_n

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/tysk-serie-och-snygga-mobler/