Annons
Annons8 nya artister och bidrag klara för melodifestivalen 2011!Bilden är tagen från www.svt.se/melodifestivalen, fotografernas namn syns bättre på den sidan. (Det finstilda till höger).

Nu är 8 nya bidrag klara för melodifestivalen! Kände igen killen upp till höger som attsingen, och det var ju faktiskt han som vann Mr. Gay Sweden nu i år — Simon Forsberg. Coolt! Sedan har vi ju lite från gamla A-teens — Sara Lumholdt. Sanna Nielsen, Melody Club (!!), Danny Saucedo, Loreen, Simon Forsberg och Dilba.

Nu är det bara 3 bidrag kvar som ska presenteras av Christer och hans gäng. Spännande!

Så får jag passa på att gratta Linda Sonnvik som faktiskt är en av upphovsmännen (konstigt att skriva männen) till Dilbas låt. Grattis!!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/