Annons
AnnonsAbsolute


DANCE! Haha klockrent att min egen mamma sponsrar till fysiska cd-köp! Och blandningen på denna skivan var faktiskt klockren. Jag brukar nästan aldrig lyssna på musik här hemma, mest för att vårt internet är så segt! Perfekt att dra på den på surroundsystemet i vardagsrummet, kanske ska köra lite situps nu när jag ändå är på G? Haha.

Swedish House Mafia, Robyn, Katy Perry, Guetta, Axwell, Mohombi, Pitbull, Gaga………………

Bra skit med cd!
Hahaha. Mitt smile och min lilla frisyr (en fortsättning på snygga blondinens hår..?), det blir bara ännu bättre när Kajsa sitter i bakgrunden och ska trycka på ”ta kort”-knappen. Hahahah! Misslyckat!

Absolute Dance AUTUMN 2010. 179 kr stod det på prislappen.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/