Annons
AnnonsAf Klingberg


Imorse var jag förbi butiken nedanför mig och kikade, en liten skobutik. Så hittade jag dessa skor,  från ett svenskt märke vid namn ”Af Klingberg”. Hur fina!? Dessutom var de SKÖNA, vilket är det svåraste att hitta när det kommer till klackar. I alla fall för mig som verkar ha riktiga skitfötter!! Får ont av nästan allt med klack.

Jag hade hoppats på att priset skulle ändras om jag googlade lite. Men njaeeeee. Priset var fortfarande 2800 kr. Får nog suga på den karamellen lite, kanske bara titta på den… tråna lite. Se fler skor på deras hemsida http://www.afklingberg.com/collection

signe-nude-pump signe-nero-pump

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ingen-mobil-pa-kvallen-eller-morgonen/