Annons
AnnonsÅka till Sälen


Igår puttrade ett glatt gäng i en buss från Stockholm. Destinationen var Hotel Bügelhof i Lindvallen. Det Petré event som anordnat detta roliga evenemang, som numera är lite av en tradition. Ja, eller tradition, jag var med förra året också.. haha.

Så idag har jag i alla fall åkt snowboard, för första gången i år! Den enda backen som var öppen var den stora i Tandådalen. Jag har gått i snö, jag har frusit och jag har varit på after ski. Och nyss tog jag, Molly och Fanny tog oss ett härligt bubbelbad i spa-avdelningen. Åt apelsinklyftor och hade tjejsnack, SÅ mysigt. Nu ligger jag i sängen med blött hår, alldeles varm.

Jag åkte hit själv i år, mitt sällskap avbokade, men så kände jag att.. nää, jag ska fasiken åka ensam! Kände att jag behövde det. Jag klarar mig bra själv, dessutom lär man ju känna betydligt mycket fler om man inte har nån att sitta och tissla med. Om 2 timmar är det middag, men innan det ska jag ta mig en power-nap. Ska se till att ta lite fler bilder idag så ni får se vad det är för roligt galejj jag är på!

Skärmavbild 2014-11-28 kl. 18.30.22

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/som-taget-ur-ett-elsas-varld-avsnitt-varsta-dejten-i-mitt-liv/