Annons
AnnonsAllt är mögligt!!!!


Nej asså jag klarar inte av det här.. ALLA mina kläder är ju för fan mögliga!!!!!!!! Sitter och bölar och ringer till TryggHansa nu. Jag ber till gud att de kan hjälpa mig att ersätta kläderna. Det var nästan alla mina kläder jag använder som låg i den korgen. Och ALLT stinker helvete. Orkar inteeee 🙁 🙁 SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!!!!!!!!!

11638077_10155776722470217_1932887635_n

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/back-home/