Annons
AnnonsÅngest


En klädig sådan. Jag har klädångest. Jag vill sova. Jag ska upp tidigt imorgon — men. Jag måste packa nu. Kul!

Åh, jag hatar att packa kläder man ska ha på sig,
jag gillar att klä mig direkt. Beroende på humör liksom, och just nu är jag bara trött. Kul att gå i kläder som man packar när man känner sig trött? Haha.

Alltså, kläder i sig är ju skitkul! Alltid när jag går runt på stan, och inte har pengar. Då hittar jag så sjukt mycket snygga kläder, men så fort jag HAR pengar så finns det bara en massa skit. Och det är likadant som nu, när jag ska välja kläder, jag brukar alltid tänka ”åh, den där vill jag ha på mig någon gång!”, men när jag tittar på den där ”åh”-grejen nu så bara glor jag och undrar hur fan jag tänkte när jag köpte den.

Funkar. Inte. Inget funkar, inget går. Den där är för mycket, det där är för lite, den där ser jag tjock ut i, den där har jag haft förut…. Listan kan göras lång. Jävla klädångestjäkelfan!

TUR att jag har en syster som kan hjälpa mig när jag har en sådan här hemsk ångest! Kolla vad cool hon var i helgen med städerskaband i huvudet. Hon och Cissi (som också är med på bilden) är fan snygga i allt!


P.S. Jag pratade med Kajsa i helgen. De var i Norrköping. Hon var så där suuuuuperglad (ni vet), och det slutade med att hon ramlade, tog tag i en parkbänk, fick den över sig och satte sedan handen i en fet hundskit när hon skulle ta sig upp. Ingen trodde på att hon hade satt handen i en skit. Hon bevisade det genom att kleta upp skiten i Johannas ansikte (det var inte meningen). Partytajm!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/