Annons
AnnonsÄntligen en showreel


Som skådespelare är det viktigt att ha en showreel. Man kan ju skriva allt vad man gjort, men det är ju inte säkert att man kan leta upp de filmerna/serierna, eller ens har tid att leta upp det. Därför är det bra att helt enkelt kunna visa vad man gjort, och plocka ur lite godbitar!

Du kan enkelt göra din egen showreel i iMovie!! Du kan också översätta till engelska, genom att lägga in text (jag googlade upp en YouTube-video och gjorde det, men den ligger olistad på YouTube).

Jag har inte haft en showreel… men nu har jag det! Ett steg i rätt riktning =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/nyhetsmorgon/