Annons
AnnonsÄr det en fejkprofil?


Hur kan jag ta reda på vem som är på bilden? Är det en fejkprofil? Använd Google bildsök!

Jag vill tipsa er på hur ni enkelt kan ta reda på om personen du t.ex. skriver med eller som skrivit till dig verkligen är den som den utger sig för att vara på bilden. På Google kan du nämligen använda något som kallas för ”Google Bildsök”. Så det du gör är att ladda ned bilden och ladda upp den i deras sökmotor, sedan hittar den alla bilder som ser ut som så på hela internet!! Sjukt smart.

För att söka måste du först välja ”bilder” längst upp i högra hörnet. Vad jag vet så kan du endast göra detta genom en dator. Sedan kommer denna bild upp och då klickar du på kameran.

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 15.46.08 Skärmavbild 2016-04-06 kl. 15.46.21

Och sedan överför du helt enkelt bilden! Easy peasy!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/operation-rensa/