Annons
AnnonsAtt växa upp som tjej


Jag kanske kan ses som en person som bara gör roliga saker för jag tycker det är kul, men mestadels handlar det om att jag genuint gillar att sprida glädje. Jag har ett enormt driv för att få andra att må bra, jag har alltid haft det. Ibland kanske jag bryr mig ”lite för mycket” enligt andra. Men jag har då aldrig känt att jag brytt mig, eller hjälpt till för mycket. Den rädslan, eller det där ”du ska inte lägga dig i”-tänket har jag spolat. Därför vill jag dela den här videon.
Jag har varit med om nästan allt som visas i filmen i mitt liv som tonårstjej och som vuxen kvinna, jag är nästan säker på att du varit med om eller hört om någon i din närhet som varit med om samma sak. Det är alltför få människor som vågar dela med sig av sina tuffa perioder i livet, dels för att inte förstöra ytan men också för rädslan att man ska ses som ett offer som bara vill ha uppmärksamhet och tröst. För det finns ju aldrig någon som faktiskt vill berätta sin story genom att hjälpa andra? Så sjukt att det ska vara så idag..
Skärmavbild 2015-12-07 kl. 09.26.21
 
TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/spontana-ligan-och-gala/