Annons
AnnonsAudition för en musikal


I morgon ska jag faktiskt ta upp mina gamla musikalskills och gå på en audition för en musikal! Har inte sjungit på jättelänge, så det är lite nervöst, men mest kul!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Stockholm, var så skönt att komma hem ett tag.. Har legat i solen idag, mormor ska flytta från sitt hus så vi hjälpte till att städa ur hennes garderob. Eller ja, jag hjälpte till en liten stund tills jag somnade på hennes trapp.. haha. Känner hur det hettar lite i ansiktet, blev nog lite solbränd.

Kanske ska åka upp till Åre i helgen! Hade ju varit så skoj!! Bäst att åka den här årstiden, jag har så extremt dålig blodcirkulation så att befinna sig däruppe i december/januari är rena mardrömmen för mig. Jag har ärvt det från pappa, han får precis som jag, gula fingrar och tår när det blir kallt. Mörker och kyla är bland det värsta jag vet!! Så.. varför bor jag i Sverige…?? haha.

Sola lite

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/varkanslor/