Annons
AnnonsBabysitting


Jag är barnvakt åt lilla söta Erika! Hon är den mest perfekta träningsassistenten inför min audition i helgen. Om ni sett på New York-fruar så kan nu ju inte ha missat när Erika sjunger?Från inspelningen av New York-fruar. Bilden är tagen från Nyheter24.se. Gunilla och Erika.

Hon är jätteduktig på att spela teater också,
så hon spelar emot mig och hjälper mig med dialogen jag ska kunna. Vi har skitkul! Haha. Hon höll på att ramla av stolen när jag spelade fullgubbe nyss…. Gud vad roligt det är med teater!!! Och Erika kan nog vara den mest snälla, talangfulla och söta unge jag någonsin träffat på! :D

Vi hörs sen!! Puss från Ellen & Erika

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/