Annons
AnnonsBack in the woods


Nu är jag tillbaka från de värmländska skogarna och befinner mig nu istället i de sörmländska skogarna. Gissa om jag stannade i Karlskoga och köpte chili cheese? Haha! Det blir en lugn fredagskväll för mig i alla fall! Jobb imorgon från kl 11.00 till stängning.

Imorgon kväll ska jag träffa Tilda! Vi ska ha möte inför USA-resan — ska kolla upp vad vi vill se/besöka när vi är där! Först och främst är det San Diego och Los Angeles sevärdheter som ska kollas upp! Orlando är ju redan givet — Universal studios och Disney World.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/