Annons
AnnonsBästa Kevin Vaz på besök!


Nu har jag Kevin Vaz här på visit! Jag har jobbat rätt mycket, så vi har inte hunnit hänga så mycket. Men idag har vi gått hela dagen på stan, så följde han även med mig på ett möte. I morgon drar han till LA, där han ska på en asfet audition för en Disneygrej – så kul! Så nu kommer jag hålla tummarna för honom!!

I går hade jag ju pressrelease för Snövit-musikalen och sedan åkte jag och filmade för Partaj. Jag skulle spela läskig brottsling, de fick slänga på ett ärr på ögat för att mitt söta lilla fejs skulle bli, ja i alla fall lite läskigt. Haha, ni skulle se minerna på folk när jag gick på gatan sedan.

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 17.20.33
Och idag när vi var på stan passade jag på att köpa nya sneakers, mina Nike luktar gammal snorlobba.

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 17.20.18

Och så här fina var jag och Kevin på Finest Awards i onsdags. Skorna jag har på mig tog jag av mig sedan, och bytte till ballerina. Tog dem i handen och när vi gick en snabbis till Fridays för att äta, glömde jag SÅ KLART dem där. Så nu har någon stulit dem. TUR för de gjorde ända så jävla ont! Hahaha.

1427329087-746

I kväll tänkte vi ta en liten runda på stan, ska försöka hålla oss uppe så länge som möjligt så att Kevin kan sova på flyget. Klart man ställer upp – även om jag hatar att vara uppe länge.. blir helt förstörd när jag inte får sova.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/jag-spelar-huvudrollen-i-musikalen-snovit/