Annons
AnnonsBåstad


Nu har jag, Antonia och Bianca varit i Båstad på Summer On Festival. Det var riktigt kul! Och SKÖNT att det inte var en stor gigantisk festival som typ Bråvalla, utan att man faktiskt kunde hitta varandra och röra sig överallt på området. Festivalen var nere på stranden, så utsikten var riktigt fin!

Nu ska vi gå och äta frukost på hotellet, sedan beger vi oss mot Göteborg igen. Vi är ju ute på ”turné”, så vi ska livesända ikväll med artisten Dotter och imorgon kör vi roadtrip och stannar på lite olika ställen som sedan blir innehåll till tisdagens sändning. Har hört rykten om drejning och polkagrisbak! Vi får se hur det går haha!

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 09.09.18 Skärmavbild 2015-07-12 kl. 09.10.03

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/goteborg/