Annons
AnnonsBilder från ELLE-galan


Här kommer lite bilder från gårdagens ELLE-gala. Jag var rätt trött och gick hem tidigt. Men det var kul att piffa upp sig lite extra. Dock så hade jag föredragit att ha på mig ett par sneakers och jeans. Kände mig som drottningen af Grand Hotel, haha. Jag får lite panik när det är så mycket folk också.. det slutade med att jag gick hem själv, mycket tidigare än alla andra och somnade i soffan hemma framför tv:n. Observera att jag inte duschade när jag kom hem. Mitt hår var GIGANTISKT i morse när jag vaknade. Glamour i all ära, men idag har jag bannemig gjort något skoj på RIKTIGT bl.a. skjutit med pistol. Åkt runt i en bil och haft massa uppdrag i stil med ”Amazing Race”. Bland det roligaste på länge!!

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 20.54.19

 

Min frippa var inspirerad av Supermario svampen. Eller?

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 20.55.06

DSC7288

Bilden är tagen från elle.se (skönt att min nipplecover glittrar till i kamerablixten hahahah)
Klänningen har min vän Valerie Aflalo designat.

Dock för en lång fotomodell, så jag hade ett redigt släp efter mig som många ville stå på….. till slut blev jag så trött att jag bara rafsade upp den och höll i den, fick inte dra upp för långt bara, eftersom jag råkade ha på mig ett par ljusrosa strumpor i skorna.. oops.

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 21.04.08

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/formex-massan/