Annons
AnnonsBilder från KarlskronaOutfit: bustier från BikBok, kjol från H&M, örhänge + ring från Hoofstore.se, halsband från Lindex tror jag!

Jag och snygga Emelie innan vi gick mot Harrys!
Shit vad tung den där flaskan var! Vägde nästan lilka mycket som jag själv, haha!
Avslutar med denna tokiga bild! Nu ska jag äta mat, har inte kunnat äta på hela dagen eftersom jag mått så illa! Usch. inget hit att sitta på ett tåg då vill jag lova…… Jag vill i alla fall tacka Harrys & Pure Green Vodka för att ni bjöd ned oss! Ett extra tack till Michael & Niklas också!!

OCH SÅ KLART ETT DUNDER&BRAK STORT TACK TILL SVAMPEN EMELIE, för att du ville följa med mig ända ned till Karlskrona med 48 tågbyten

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/