Annons
AnnonsBilliga visitkort


Nu har jag beställt nya visitkort. Det är SÅ många gånger jag stöter på folk, och så frågar de efter visitkort så bara.. eh, kan jag skriva ner mina uppgifter på.. den här servetten? Eller.. adda mig på Facebook? Eh, he.

Jag gjorde visitkort sist jag åkte till USA, men de  är alldeles för pråliga OCH sedan är de på engelska. Känns lite sådär att lämna fram ett sådant i Sverige ”jag är såå internationell”. Rosa text, svartvitt och massa kladd. Så nu gjorde jag istället ett väldigt enkelt. 120 kr för 100 stycken, perfekt ju! Jag beställde från en sida som heter Vistaprint, det var det billigaste alternativet. Där finns det olika mallar där man kan klippa in bilder och text hur man vill! Jag beställde även en stämpel som jag kan stämpla på tomma kuvert om jag t.ex. ska skicka iväg en faktura. Så nu är jag redo för business!! 😛

Visitkort vistaprint

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/laserdome-stockholm/