Annons
AnnonsBli en Buzzador!!


Fick hem ett paket från Buzzador för någon månad sedan, innehållandes tamponger från O.B. med SilkTouch hölje och med medföljande etui! Etuiet som är helt klockrent att ha i handväskan!! (Att ha dem i det vanliga paketet slutar ofta bara med att det ligger tamponger i hela väskan). Jag kommer ta med mig några av dessa och ”buzza” på min och Tildas loppis på Katrineholms stortorg på fredag, så passa på att komma dit och få hem lite gratisprover — först till kvarn gäller!

”Buzza” kallas det när man berättar om produkterna och ger sina egna erfarenheter och på så sätt sprider ”reklamen”, fast på ett mer ärligt sätt (skulle jag vilja kalla det).

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/