Annons
AnnonsBokat resa till Thailand!!!


Aaaaaah!! Nu har jag och Mike bokat flygbiljett till Thailand! Ingen av oss har varit där förut, så det ska bli så himla kul. Eftersom vi bara kommer kunna vara borta i 9 dagar så har vi valt att åka till Phuket. Jag skrev ut en sån ”tips att åka i Thailand” på Facebook, och de flesta ratade Phuket, men min tjejkompis Frida insisterade på att det visst var nice – bara man visste vart man skulle bo och vilka stränder man kan besöka.

Vi ska försöka boka hotell någonstans där det är nice. Om nån har ett tips på hotell så bring it!! Vi har i alla fall bokat några nätter på samma hotell som Viktor Frisk och Stephanie bodde, för de rekommenderade det varmt. Men sen tänkte vi att vi byter lite hotell, blir roligare så! =)

Om 2 veckor drar vi! Jag är såå taggad! D-vitaminboost – jaaa! Jag gjorde faktiskt ett blodprov för några veckor sedan som visade att jag har dåligt med D-vitamin i kroppen, och ett förhöjt kalciumvärde, men det hör tydligen ihop.

Om ni har Phuket-tips så bring them!! <3

phuket

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/att-dolja-sina-fel/