Annons
AnnonsBrrrrr


Uschameja (stavas det så, haha?) vilket oskönt väder! Så där så det tränger in kallt under huden, regnet ligger i lufen och det är bara så där.. Murrigt! Tänk vad skönt och vara ett litet barn nu och ligga i en mjuk barnvagn med massa massa sköna täcken…
Ska börja jobba, öh, nu egentligen. Hoppsan sa. Jag ringde honom nu och jag ska gå på långpromenad med hunden — idag igen. BRA, nu börjar mitt nya liv.

P.S. Wallander filmen ”Vittnet” var bra! D.S.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/