Annons
Annons



Brun skit – tip of the day


Mhm, jag känner hur hösten tränger sig på. Hur jag blir blekare & blekare. Hur huden i ansiktet torkar in, sakta men säkert. Jag HATAR det. Jag blir alltid supertorr runt näsan, som TUR är har jag världens bästa tips, och det heter hydrokortison!

Men man ska inte använda det för mycket, eftersom huden kan vänja sig så mycket vid den att man blir immun!
I och för sig så är just denna typ av kortison inte så stark, så att så farligt är det väl inte! Testa om det funkar på er =)


Och nu kanske ni undrar varför det står brun skit i rubriken.
Jo men serrni, då ska jag förklara det.

JAG
VILL
BLI
BRUN.


Men. Jag vill helst inte sola solarium… Dilemma.
Och jag vill inte smeta på mig äcklig brun-utan-sol för det luktar så jäkla snuskigt! I och för sig är det väl inte så långt kvar till USA….

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/