Annons
AnnonsCHILI CHEEEEEEEESEEEEEE!


Yeeeeees. Jag köpte mina underbara chili cheese idag på MAX. Gissa om jag blev glad när jag äntligen hittade dem!? Segerdans!

Men jag vill varna er nu kära läsare.

Börja inte med chili cheese, ni kommer fastna i beroendet som jag! Haha. Alltså jag skämtar nog inte när jag säger att jag är beroende av dem! Ni skulle sett mig i USA. Jag finkammade hela USA:s restauranger för att hitta de små läckerbitarna. Tilda höll på att hugga halsen av mig så mycket som jag letade. Till slut fick chili cheesarna tag på Tilda trots att hon inte ens smakat dem, och vips så blev hon lika galen i att hitta dem som jag. Måste. Hitta. Chili. Cheese.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/