Annons
AnnonsCould’ve been me on that picture!


Ser allt fler bilder och reklam om ”Romeo och Julia”-musikalen som kommer ha premiär på nyårsafton! Och jag kan inte låta bli att tänka på att det kunde varit jag som stod där bredvid Måns.. Att mitt ansikte skulle pryda många väggar och att jag snart skulle få ett tjockt manus tilldelat mig… Men, allt händer av en mening, och det var inte min tur i våras. Men, när är det min tur? Hm…

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/