Annons
AnnonsDen perfekta julklappen!


Jag har haft svårt att komma på vad jag önskar mig i julklapp.. jag har ju typ allt. MEN! Så kom jag på vääärldens bästa grej. Jag önskar mig ett digitalt piano! Älskar ju att sjunga, och har en gitarr men det går inte så himla bra med mina korta pygméfingrar.. piano känns mer som min grej. Så idag åkte jag, mamma och mormor till Forss Musik i Katrineholm och kikade på några olika alternativ. Först ville jag bara ha ett man kunde koppla in till datorn, ett vanligt keyboard, men då måste man ha en dator och ett ljudkort för att det ska kunna bli ljud utåt.. och då kan man ju inte störa sina kompisar? HUUUR tråkigt?

Nu är det ju bara en dag kvar till jul, men om ni inte önskat er något ännu så är det ett tips att önska er ett piano!! Det är sjukt ballt och kul att kunna ett instrument! Det jag önskade mig kostade 1595 kr, finns säkert billigare på internet =)

Digitalt piano

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/gora-om-bord/