Annons
AnnonsDet gör så ont..


Ja, klockan är halv fyra. Vad fan gör jag uppe nu? Kan inte sova. Försökte fördriva tiden med att läsa bloggar. Gick ju jävligt bra. Jag gråter, tankarna snurrar och jag ska jobba + att jag ska ha 15 tjejer här imorgon kväll! Jag ser inte ens fram emot USA-resan i skrivande stund. Jag vill bara ligga i sängen och dö i en vecka. Vad händer? Ingen att prata med heller, inte så här sent/tidigt på morgonen. Vart är den glada Ellen? Som bortblåst… Borta med vinden.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/