Annons
AnnonsDet svider i hjärtat


Åh.. Jag fick höra en så hemsk sak igår. Det gör så ont inom mig!! Jag känner mig så hjälplös. Jag vill inte höra sådant, det får inte vara så, det får inte vara sant. Kanske bryr jag mig alldeles för mycket? Det är ju trots allt Ditt liv. Får fan tårar i ögonen när jag skriver nu. Jag hoppas att du läser detta och ser att jag bryr mig. Jag finns här och kommer alltid finnas här. Men jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa……………….

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/