Annons
AnnonsDu får mig att le


Du får mig att lé
Ett leende av kvalité
Du ger mig känslor jag inte trodde fanns
Du har fått mig ur balans
Att nått så underbart fanns
Du ger mig chans att ge kärleken nyans

Hur bra är inte Linnis texter? Jäkligt synd att hon har spelat upp denna låt innan, för annars hade den LÄTT haft stor chans i melodifestivalens webbjokertävling. Haha, jag brukar ofta går runt och sjunga på den där refrängen! Så jävla bra!!! Lyssna på hennes låt här, ganska dåligt ljud men.. Åh. Jag bara drunknar i hennes texter. Och hon är barra 15 år!??!?!?!?!


Kolla även in hennes låt ”Flyger”:

Fan, nu kommer jag få stressa sönder mig. Ska åka om 4 minuter… Ha! Har inte gjort ett piss. Panik! Ikväll ska vi fira pappa här hemma, msyigt! Kram!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/