Annons
AnnonsEftersnack


Loppisen blev otroligt lyckad men vilket jobb det har varit, tro mig. Men det var mödan värt – vi tjänade ihop 5000 tillsammans! Super ju! Skönt att få iväg lite kläder också, men jag har fortfarande en hel del kvar, så vi måste nog ha en till loppis, speciellt eftersom jag glömde en hel kartong med klackskor? Haha, jag tyckte väl att det var lite tomt… Funderar på att göra en bloppis (loppis här på bloggen) men det är ett sådant meck med att föra över pengar och hålla på att skicka kläder, så jag vet inte. Jag och Tilda planerar redan nästa grej! Vi vet inte när, men då ska vi fixa så även ni får komma och sälja era kläder. Det låter väl bra?

Tänk! Snart åker vi till USA! Eller.. Snart. Nästan snart i alla fall! Nu är boendet i Miami finansierat i alla fall — tack vare loppisen!

Puss

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/