Annons
AnnonsEn grym ansiktsmask


Ok. Kanske inte. Igår hade jag och Amanda väldigt tråkigt. Vääääldigt tråkigt. Så jag gick med på att göra en ansiktsmask, där hon själv fick välja ingredienserna. Gurkmajonnäs, mangoraja, oliver, jordgubbssylt, mjukost, smör och grillkrydda.. Gurkmajonnäsen gjorde så jag fick en allergisk reaktion, blossade upp i hela ansiktet.. haha. Så ett tips är ju att INTE använda gurkmajonnäs som ansiktsmask.. ja, om ni inte vill brinna upp och få röda fläckar i hela ansiktet.

När jag vaknade imorse sprang jag till toaletten för att se om jag fortfarande var röd, och som tur var så var det borta! Pjuh! Dumma idéer jag får för mig ibland… verkligen självförvållat.

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 15.14.11 Skärmavbild 2014-12-07 kl. 15.16.36

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/benjamin-lasnier/