Annons
AnnonsEn jävla sås


Det blev sent dag på jobbet, och jag åt endast lite soppa innan jag började. Så det blev lite hårt för magen. Känns som att jag fått magkatarr eller något, sover dåligt om nätterna. Har påsar under ögonen. Dagdrömmer. Tappar fokus. (Snälla morfar, bli inte orolig nu). Jag tappade speciellt fokus idag när jag skulls skriva in mig i personalliggaren. 18 oktober, för exakt 2 år sedan blev jag och Jesper tillsammans. Det högg till i mitt hjärta. Att det inte är vi längre. Jag förstår det knappt själv, han har varit min vardag i två år. Det är svårt, jävligt svårt. Speciellt när jag fortfarande älskar honom OCH är kär i honom. Ni förstår nog inte hur jävla hårt det är för mig, att gå rakt mot vad mitt hjärta säger. Men jag måste se till mig själv och vad jag mår bra av. Jag vill ha lika mycket kärlek som jag ger, om inte mer (om det går att ge mer kärlek än vad jag gör?). Tur att jag har mina underbara vänner som stöttar mig. Utan er vet jag ärligt talat inte vad jag gjort……….

Orkar inte. NYA TAG, ny vecka — tusen möjligheter. Jag är bra och jag är underbar.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/