Annons
AnnonsEn kväll i Rålis


Wow vilket väder det har varit idag!! Det är så sjukt att man går runt och klagar över att det är så kallt, och sedan när det väl blir varmt så klagar man istället över att det är FÖR varmt, haha. Sån var jag idag, mötte upp Klas och hans kompis. Slutade med att vi satt och åt en långlunch – i skuggan… Senare på kvällen gick jag, Mike, Daniel och Tilda ner till Rålis och grillade korv och hamburgare på en engångsgrill =) Det var så mysigt!!

Imorgon drar jag till Halmstad och sedan blir det Göteborg i en vecka. Ser fram emot det! Jag älskar att resa runt i Sverige på sommaren.

Skärmavbild 2015-07-02 kl. 23.51.52

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/lite-nytt-smink/