Annons
AnnonsEn videoblogg där jag gör bort mig


Jag förstår inte hur jag lyckas. Men hur jag än vrider och vänder på mig lyckas jag ALLTID göra bort mig när jag ska försöka göra en videoblogg. Så, efter tre tagningar pallade jag inte mer. Denna fick det bli. Jag bjuder på den!

”Jag pillar mig inte i örat om ni undrar..”

”Jag är inte så bra på att komma…”

Nu ska jag käka köttbullar och makaroner. Jag slår på stort!!! Sen drar jagggg!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/