Annons
AnnonsFacebook-nörden talar ut


Jag har valt att deaktivera min Facebook. Jag känner att jag sitter alldeles för mycket vid datorn! Om ni vill nå mig kan ni det på min mail, ellen@milady.se.

Nu ska jag ut och springa med Carina!!


Bjuder på lite bilder:


Jag, syster och Amanda i Båsenbergabacken i vintras.


Moa, Tilda, jag och Amanda på fest i Katrineholm i vintras de med!

Jag och världens bästigaste!


Och här med! Då hade jag en liten söt lugg, haha!

Sen hittade jag den här bilden.
Jag håller på att avlida.
Kolla vilken färg jag faktiskt haft på mitt hår:

That’s so not me, men det var en fin färg… På någon annan!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/