Annons
AnnonsFest hos mig!


Haha, skämt åsido!

Håller på att fixa här hemma, snart kommer en hel drös med snygga brudar hit för att äta tacos, dricka vin och bara ha det trevligt! Känner mig lite stressad dock OCH otroligt trött eftersom jag knappt sovit inatt. En helvetesdag på jobbet! Så fort jag fick lunch ringde så klart mobilen och jag kunde knappt äta!!

ÅH! Jag är en stark tjej. JAG ÄR EN STARK TJEJ! Och vi ska ha det riktigt kul ikväll! Inget ska få förstöra min födelsedagsfest!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/