Annons
AnnonsFilma på Gotland


Slurpar i mig ett ägg så här på morgonkvisten. Ja, det blev lite löskokt.. Ska alldeles strax åka åka och dubba en timme i Solna, direkt därifrån till Bromma flygplats och sedan kommer jag landa i Visby runt kl 12. Lite småhektiskt så där! I Visby ska jag sedan filma, en tysk serie, lite krimdrama typ. Ska faktiskt bli himla skoj att få spela en mer seriös roll, inte bara humor – även om det är jäkligt skoj.

Igår vad det Alla hjärtans dag. Jag och Mike gjorde inget speciellt, jag hade 2 Snövitföreställningar och var inte hemma förrän halv sju. Så vår Alla hjärtans kväll bestod av Paradise Hotel Danmark och Farmen, hahaha. Men det var alldeles lagom tycker jag!

Har ingen bild som passar inlägget, men här kommer en bild från fotograferingen med Daisy Beauty 🙂 Vill ha en sån där turban, eller kunna snirkla ihop en sån åtminstone.

ada00701d2dee2562eaac20993e5b49c

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/antligen-en-showreel/