Annons
AnnonsFördomar much?


Skärmavbild 2015-02-07 kl. 19.04.35

 

Haha alltså driver den här människan eller!?! Alltså nej nej nej. Snacka om att inte känna mig. Varför i HELA friden skulle jag ta dunderstarka sömntabletter innan en inspelning?!! Det är ju helt.. va? hahahah. Nu kanske denna kommentar var ironi, ett skämt? Kanske jag som inte kopplar nu men.. Det enda jag i så fall ”pundar” är Alvedon någon gång ibland och kaffe.. Usch, måste på tal om det sluta dricka så mycket kaffe.. Och att jag denna morgon fick för mig att jag skulle ta en koffeintablett var för att jag sovit bajsdåligt och inte hann dricka mitt fantastiska morgonkaffe. Haha, jag svär på min mamma att jag inte tog den där tabletten med flit!!

Så, slutsnackat om det där. Känner att jag tjatat sönder om den där händelsen för mycket redan… Om 30 min är det Melodiiifestivaleeen!! Hemma hos Daniel nu, så nu ska vi stressa ned till ICA och köpa mat och sedan åka hem till mig. Vi är ett gäng som ska kolla på mello och laga mat. Har dock en stark känsla av att det är jag som kommer att stå i köket. Å andra sidan är det lite självvalt, för jag tycker alla andra gör allt så långsamt. Fort ska det gå, även om det flyger lök lite överallt och fingrarna får sig ett och annat hack..

Så här snigga är vi idag:

10965592_10155222632490217_1031275259_n

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/min-mail/