Annons
AnnonsFoRlat for min riktIgt sugiga uppdatering!!!


Manhattan beachvolleyball tournament!!!!! Yeeeeey! Som ni forstar ar det svart att uppdatera utan en bra dator. Min minipc suger rent ut sagt!!! Jag hoppas min far for over pengar till min sa jag kan fa min underbara macbook!! Halften var? 3500 var. Kom igeeeen farsan!! Det var ju min fodelsedag nyss!! Nu ska vi spela lite mer volleyboll, solen steker — for en gangs skull har i LA! Puuuuss puss miss you so bad at home! Och by the way, det blir ingen melodifestival for mig.. men! Jag var sa jaaaaaavla nara sa ni forstar inte! bara det ar en vinst for lilla bond-Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/