Annons
AnnonsFörlåt men…. TÖNT!!!!!


En del människor är så jäkla falska och jag har bara lust att vrida nacken av….. ÅH! Som tur är så är jag så pass funtad att jag inte gör det, det skulle ju kunna sluta illa. När jag ändå är så här pessimistisk så kan jag även passa på att tillägga att jag HATAR dryga personer som tror att de är något. TÖNTAR! Man kommer INGENSTANS här i världen genom att vara otrevlig.

De enda gångerna jag kan vara otrevlig är så klart när någon annan är det mot mig/någon av mina vänner, eller när något slisk kommer fram och säger något opassande. Men inte fan är jag det mot de som är trevliga mot mig för att jag anser att de är ”mindre” värda än mig. Äh, ska inte lägga ned mer energi på det, men nu är det skrivet i alla fall. Skönt!

Man får vara lite sur ibland =)

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/