Annons
AnnonsFörsova sig…


Alltså, jag kan erkänna att jag är rätt dålig på tider överlag.. jag är en sann tidsoptimist men jag försöker förbättra mig så gott det går. Men idag var det KAOS. Jag hade ju inspelning för Partaj, skulle vara i sminket kl 9.30 så jag satte klockan på 8. Min mobil hade bara 1 % när jag satte i den i laddaren, och jag hade då en förlängningssladd med en sån där av och på knapp på som låg bredvid mig i sängen. När jag sedan skulle sova så skuffade jag ner hela sladdmackapären i golvet. Sov SJUKT dåligt och låg och vred och vände på mig. Jag vaknar sedan på morgonen av mig själv, och jag känner verkligen att.. klockan är INTE 8. Så jag flyger upp och kollar min mobil. Helt död. Springer ut i köket ser på väggklockan som visar 20 i 11. Då har knappen till den där förlängningsladdsgrejen tryckts på OFF när jag puttade ner den på golvet….

Jag får på mobilen – massa sms och missade samtal. Får sms om att Partaj redan fixat en ersättare. Jag börjar böla och slå i dörrar, haha. Kände mig så jävla dålig!! Jag hade ju pluggat manus och sett fram emot det här! Men.. efter ett samtal och snack med regissören slutar det med att jag i alla fall sitter i en taxi ut till inspelningsplatsen, fick sminka mig själv i bilen och dra på mig kläderna på plats. Så.. det löste sig!! Men fiiisatteeeaaan vad arg jag var på mig själv imorse. Mardrömmen ju.

Imorgon ska jag på en provfilmning för en grej, ett spännande och roligt manus och liiiite (ytterst lite) likt Revenge på nåt sätt. Och eftersom jag blivit helt betuttad i den serien så äääälskar jag att jag ska få provfilma för den här rollen! Haha. Efter det ska jag på ett möte och sedan ska jag färga håret. Tror jag åker hem till Vingåker imorgon kväll eller på lördag morgon, behöver komma hem lite känner jag..

IMG_8430

Foto: Bingo Rimér

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/kan-man-bara-vara-kompis-med-sitt-ex/