Annons
AnnonsFörstört min Facebook!?


Alltså, jag inaktiverade ju min Facebook för några dagar sedan. Men jag har en annan, ”privat”, som jag använt ändå. Så skulle jag logga in nyss, men glömde att skriva min nya mailadress, och skrev istället mitt gamla inlogg, bara av farten. Vad jag märker då är att jag inte kommer in? Det stod ju att man inte förstörde något? Utan att den bara läggs ner så kan man skriva in sitt lösenord när man vill, så aktiveras det igen? Faaaaaan då! Pisskorvsdag !!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/