Annons
AnnonsFotografering med Shape Up Magazine


Sov tre timmar i natt… ett under att jag ens fungerat idag! Det är ju inte direkt så att sömn är något jag har i överflöd just nu. Men! Allt går om man vill =) Så, i morse var jag hos fotografen Pavel Maira. Resultatet kommer ut i april =)

Fick en kommentar på Instagram när jag la upp den sista bilden ba ”hur gammal var du där?”. Kul att jag ser ut som ett barn i kroppen liksom…… man ba, jag är snart 26 vafen! Fick en sådan kommentar i somras också. Ja, jag ska äta upp mig!! Men det är fasiken inte så enkelt när det inte går att få ned nån mat.. Vispgrädde och SMÖR mmmhm!!

Efter det åkte jag hem en snabbis, andades lite, och sedan åkte jag till Hammarby Kaj och gjorde en podd-inspelning med tidningen FRIDA. Åh.. nostalgi!

Nu ska jag dra en powernap… Gulasch så skönt!

11008873_10155285439730217_1100291576_n

Hahah flygande sjöhästen. Fick nått ryck, kan ju aldrig stå still…11004938_10155285444530217_440340867_n

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/traning-ger-endorfiner/