Annons
AnnonsFrån ett jobb till ett annat


Utklädningsdag i skolan idag! SÅ klart hade jag glömt bort det. Så jag var vanlig och töntig… Alla lärare i mitt arbetslag hade klätt ut sig till kungar och drottningar, och den klänningen jag hittade fanns bara i xl… Mina 1.59 räckte inte riktigt! Nu är jag i alla fall på väg med bussen in till fiket! Är helt slut och vill bara sova……

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/