Annons
AnnonsFransförlängning och bajs


Innan jag och Tilda drog från stora landet passade vi på att förlänga fransarna, naglarna och att göra pedikyr. Lägger upp en bild på hur jag ser ut helt osminkad med fransarna. Nog för att jag ser ut som ett riktigt rack. Pigg som fan klockan halv 4 på natten. Haha, inte direkt vanliga Ellen om vi säger så….. Eller. Jag är nog inte pigg. Vet inte vad jag är?

Har hjälpt Cia med hennes tenta i 3 timmar, ni kan kalla mig ordbajsaren Ellen.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/