Annons
AnnonsFredagskväll..


Och lika fort var det fredag! Sitter här framför dator med magen full av kycklig och tårta, usch, är så där äckligt mätt! Men det var gott =) Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, har druckit lite vin nu med min syster. Vi funderar på att hitta på något, finns dock inte så mycket att göra i Vingåker… Idol hörs i bakgrunden. Jag hoppas det blir en tjej som vinner i år – Elin eller Alice.

Just! Jag fick ett samtal tidigare idag, så jag ska upp till Sthlm nästa vecka!! Weho! Håller tummarna!

Nu ska jag sätta mig och klura ut lite kring USA-resan, vänta på att Kajsa blir klar med sminket.. Sedan får vi se vart våra rumpor bär!

Ta nu hand om er!
Stora bamsekramar Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/