Annons
AnnonsFrukost


Det godaste målet på hela dagen tycker jag är frukost!! Problemet är att jag har börjat snooza.. jag förstår inte vad det kommer ifrån, jag har alltid varit superpigg på morgonen och i princip flugit upp. Såå, det har gjort att jag skippar frukosten, jag hinner helt enkelt inte äta. Känner ni igen det här scenariot? Kvällen innan, planerar hur mysig morgon det ska bli, ställer klockan betydligt tidigare än vanligt. Planen är att tvätta håret och att sitta och äta frukost.. men så ringer det där förbaskade alarmet. Snoozeknappen ser ju betyyyyydligt mysigare ut än att stå och tvätta håret ooooch – poff!!!

Jag tycker det är så svårt att ändra en sådan här vana, för när jag är trött och när larmet ringer så glömmer jag bort vad jag bestämt mig för kvällen innan..

Kanske är det så att jag går och lägger mig försent..? Skulle vara nice att få lite tips, så att jag hinner med att äta det godaste jag vet på morgonen!!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hur-far-man-bort-celluliter/