Annons
AnnonsFrukost och hinderbana


Eh okej. Jag är officiellt helt slut. Dagen började ju trevligt, lite mysigt frukosthäng med Viktor Frisk på Strandvägen1. Mm.. och sedan hem.. Bytte oooom.. Och sedan bar det av till Lidingö och en hinderbana för att träna inför Tough Viking. Jag vet ärligt talat inte vad jag gett mig in på! Jag är liksom kortare än 160, och en del hinder når jag knappt med mina fingrar!? Åååaehh. Fasiken alltså.

Skärmavbild 2015-04-14 kl. 16.57.03Skärmavbild 2015-04-14 kl. 16.57.14 1

10405329_885114238197045_4963059748855960009_n

MEN, åh sån TUR att de tog en sååå läcker bild på mig imorse i alla fall. Nu mår jag helt plötsligt mycket bättre! <3

Äh, nu ska jag dra på bikramyoga. Aldrig testat det förut, men det känns väldigt aktuellt med mina stela muskler.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/mys-lordag/