Annons
AnnonsGalapremiären är avklarad


Haha jag ser ju helt galen ut på den här bilden. Hahahh. Aja, jag var väldigt glad igår i alla fall!! Jag glittrade ordentligt om benen. Här nedan med David Arnesen och Adam Pålsson.

Nu ska jag lägga mig och sova lite till.. gårdagens nerver och champagne har sett till att jag är väldigt trött idag.. Sen ska jag ta tag i lite saker som jag måste göra! Har börjat få tillbaka mitt positiva tänkande igen.

1425326914-746

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/galapremiar-i-morgon/